Poder obrir el Restaurant Trumfes ha sigut la nostra gran il·lusió. Un restaurant de cuina de temporada on nosaltres aniríem a gaudir.

NOSALTRES

trumfes llivia
restaurant trumfes llivia

QUI SOM

Som dos joves emprenedors de Sabadell i Barcelona formats en la Cuina a l’escola Joviat. Seguidament per separat hem treballat a diferents llocs per tal d’apendre bé l’ofici.

En Pau Cascon ha treballat a Mallorca al restaurant Estany, al restaurant Aliguer de Manresa, al Forrellat de Sabadell i al restaurant Cuprum de Platja d’Aro, per últim, com a cap de Cuina del restaurant Lluçanès, amb una estrella Michelin a Barcelona.

L’Alex Molas ha realitzar banquets a la Torre del Remei de Puigerdà, ha treballat al restaurant Aligué de Manresa, a Cadis al restaurant El Faro del Puerto, al restaurant Via Veneto amb una estrella Michelin i a l’hotel Claris***** gran luxe, va ser el segon de cuina al Mirador de la Venta i cap de Cuina al Real Club Nàutic, tots ells situats a Barcelona.

En la nostra trajectòria hem desenvolupat un bon coneixement culinari i ara després de l’experiencia obtinguda hem decidit obrir el Restaurant Trumfes.

LA ACTUALITAT

separador trumfes llivia

Després de quasi 15 anys de feina, esforç, constància i un canvi de local, hem aconseguit el restaurant dels nostres somnis a Llívia , del que ens sentim molt orgullosos. Posem una gran dedicació en trobar el producte de millor qualitat en la temporada més adient i buscar els millors vins per poder acompanyar els nostres plats. Busquem que el client a casa nostre és senti ben atès i cuidat per tal que tingui una gran experiència. Tot aquest conjunt fa de nosaltres el que som.

Estem molt contents de l’equip que treballa amb nosaltres, uns grans professionals, que ens ajuden a fer totes les tasques necessàries per poder fer gaudir al client i que tingui una gran experiència.

També tenim la sort de la nostra ubicació, Llívia, un enclau únic, a 1.224 metres d’altitud, a la falda dels pics més alts del Pirineu oriental, seguint el curs del riu Segre. L’antiga capital de la comarca de Cerdanya.

En els últims anys hem estat reconeguts a diferents guies del sector com la Guia Michelin, la Guia Repsol i la Guia Macarfi.

 

Pau Cascon trumfes
Alex Molas trumfes
Pau Cascon alex molas trumfes guia repsol
alex molas trumfes llivia
trumfes