Fes les teves reserves el restaurant Trumfes des d'aquí. També pots comprar les experiències gastronòmiques per regalar.

FES UNA RESERVA

 
Permeti'ns uns segons del seu temps:

Abans que vostè arribi el restaurant, tot l'equip, ha treballat amb molta cura perquè en la seva estància poguí gaudir d'una molt bona experiència.

Per tot això considerem molt important garantir la seva assistència. És per això que per formalitzar la seva reserva, és necessari acceptar la nostra política de cancel·lació. També dir, que és molt important que el nombre de comensals de la reserva sigui el mateix que el dia que assisteixin. Si volen ampliar o reduir aquest número no dubtin a contactar amb nosaltres.

Per últim, indicar que no tenim menú infantil ni trones i degut a la distribució de les nostres sales només podrem acomodar un nombre reduït de carrets de nadó.

La nostra política per animals de companyia és que són ben rebuts sempre que estiguin en un transportin o en una bossa de mà portàtil, mai solts.

Moltes gràcies

Informació important:

La seva reserva només serà vàlida en el moment que rebi un mail de confirmació de la seva reserva. Asseguri’s que ha seguit tots els passos corresponents, com validar el pagament amb el seu banc.

Si és així i no li ha arribat el mail de confirmació, posi’s de seguida en contacte amb nosaltres, per poder confirmar la disponibilitat de la seva reserva.

ON SOM

HORARI 
De dijous a diumenge: 12:30h a 15:30h i  20:00h a 22:30h

Dilluns: 12:30h a 15:30h

 

DIRECCIÓ
Carrer del Raval 27, 17527. Llívia, Girona

TELÈFON
972146031

E-MAIL
restaurantrumfes@hotmail.com